Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Zalamerenyének korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2008. március 14. péntek 15:25

Kedves Zalamerenyeiek!


Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 14-én pénteken 15.25-től a könvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Zalamerenye Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁSA
péntek 15:25-17:20

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a Zalamerenyeiek várható igényeit is kielégíteni képes közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Zalamerenye nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.zalamerenye.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község.

További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden pénteken. A zalamerenyei lakosoknak ingyenes a beiratkozás, mellyel a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.

Mindenkit szeretettel várunkCzupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki
<< Előző (2. oldal)
/3