Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Képes beszámoló a KÖNYVTÁR megnyitásáról

- 2008. március 14. -


Levél a 2008. március 14-i megnyitóra

Kedves Zalamerenyeiek!

Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 14-én, pénteken 15. 25-től a könyvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Zalamerenye Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
péntek 15.25-17:20

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a zalamerenyeiek várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Zalamerenye nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.zalamerenye.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Zalamerenyéről.

További képek a megnyitóról

Szeretnénk, ha a Zalamerenyén élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a “Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonmagyarod.nagykar.hu/ honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden pénteken. A zalamerenyei lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek

Mindenkit szeretettel várunk!


Zalamerenye – Nagykanizsa, 2008. március 6.


Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

 

 
/3
Következő >> (2. oldal)